Programe de finantare

„Antreprenoriat de succes şi întreprinderi competitive”


Vă invităm la conferința

Antreprenoriat de succes şi întreprinderi competitive

„ Sikeres vállakozás és versenyképes vállalatok „


              În atenţia persoanelor care au calitatea de întreprinzători, angajaţi, personal de conducere şi persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă.

Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş în parteneriat cu, Dr.Kocher GmbH Germania, Institutul Naţional de Economie şi Camera de Comerţ şi Industrie Harghita vă invită să participaţi la conferinţa:

Antreprenoriat de succes şi întreprinderi competitive

„ Sikeres vállakozás és versenyképes vállalatok „

Conferinţa va avea loc în trei locații : 

-                      Miercurea Ciuc în data de 15 septembrie 2010, orele 1300 -1500, în Aula Mare a Universităţii Sapientia din Miercurea-Ciuc, Piaţa Libertăţii, nr.1.

-                      Odorheiu Secuiesc în data de 16 septembrie 2010, orele 1300 -1500, în sala de conferințe a Hotelului - Restaurant Gondüző din Odorheiu Secuiesc, Str. Sântimbru, nr.18.

-                      Gheorgheni  în data de 17 septembrie 2010, orele 1300 -1500, în sala de conferințe a Hotelului  Mureț  din Gheorgheni B-dul Frăției nr. 2 

            Conferinţa face parte din seria de manifestări organizate în cadrul proiectului „Antreprenoriat de succes şi întreprinderi competitive”, finanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN - Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

 

Informaţii suplimentare la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Harghita,

tel. 0266-371802, e-mail: office@ccihr.roStarea economiei
Parteneri
4_logo_mic.jpg